Search This Blog

Wednesday, 2 November 2016

DETOX-DETOKs

Consume Infuser Water ini bagus untuk detox.. extra..lagi-lagi bagi saya yang tak minat minat minum air tawar...Ini saya share reseipi dari laman laman muka buku.. sesape nak cube.. leh  try resipi kat bawah.


  1. Teh hijau, pudina, dan limau - Untuk membakar lemak, penghadaman, sakit kepala, kesesakan dan penyegar nafas. 
  2. Strawberry dan kiwi Untuk kesihatan kardiovaskular, perlindungan sistem imun, peraturan gula darah, penghadaman.
  3. Timun, limau, dan lemon - Untuk water weight management, kembung, kawalan selera makan, penghidratan, penghadaman.
  4. Lemon, limau, dan orenUntuk penghadaman vitamin C, pertahanan imun, pedih ulu hati, (yg elok minum yang suam atau pada suhu bilik).
Seelok-eloknya, buah-buahan tu kalau boleh rendam kan lah dulu 30 minit baru la ade kesan nye..
saya suke rendam dalam air panas.. dah suam simpan dalam peti sejuk....bagi zat-zat dia keluar...

Bagi yang nak mencuba supplemen untuk detox pun boleh..

Shaklee ade supplemen tu!!!


SET  JOM DETOX SHAKLEE

Dalam set ni mengandungi VIVIX, DTX COMPLEX, HERB LAX, ALFALFA COMPLEX dan PEPPERMINT -GINGER PLUS




FUNGSI SETIAP SUPLEMEN

  • Vivix - mengandungi Anggur Muscadines yang memberikan lebih tenaga dan sumber Polifenol agen antioksidan yang sangat baik dan merupakan salah satu pengalak tenaga yang sangat hebat.
  • DTX Complex -  mengandungi milk thistle, tonik untuk hati, ia membantu detoksifikasi hati, meningkatkan paras tenaga, serta membantu menghasilkan kulit yang cerah dan berseri.
  • Alfalfa Complex - Daun alfalfa mempunyai kandungan nutrisi yang sangat tinggi, meneutralkan  paras tenaga, serta membantu menurunkan berat badan dan ia baik untuk  buah pinggang.
  • Herb-Lax -  Mengandungi daun Senna, ia membantu meredakan sembelit dan mengalakkan sistem penghadaman yang sihat.
  • Peppermint Ginger Plus - kandungan daun pudina dan halia digunakan untuk meredakan dan menenangkan perut serta mengurangkan rasa perut sebu dan berangin.


kesan detox ni anda akan rasai dalam 7hari, 14 hari ke 21 hariiii...

berminat untuk dapatkan boleh hubungi azimah tahir di 0196173299 atau anda boleh klik icon dibawah





ATAU

Anda boleh dapatkan harga yang lebih murah  15% hingga ke 20% ke atas segala barangan shaklee dengan mendaftar sebagai ahli. 


untuk sebarang pertanyaan boleh hubungi seperti tertera dibawah:


Pengedar Sah Shaklee Paka: Azimah Tahir (Shaklee ID:1121584)


0196173299 (Whatsapp /  sms)


naziet83@gmail.com


cod: Business Park Paka



No comments:

Post a Comment