Search This Blog

Tuesday, 30 October 2018

Pengedar Shaklee Paka dan Kerteh

Salam perkenanalan


Assalamualaikum, Hai semua



Saya Azimah, Pengedar Shaklee Paka dan Kerteh. Hubungi Saya seperti keterangan dibawah untuk dapatkan suplemen kesihatan dan kecantikkan daripada Shaklee seperti Vitamin, Set Kebas, Set Kehamilan, Set Berpantang, Set Cantik, Set Skincare YOUTH dan lain lain.

Wednesday, 12 September 2018

Manfaat Polifenol



Polifenol merupakan zat kimia yang terdapat pada tumbuhan yang diyakini memiliki manfaat kesihatan yang penting. Beberapa bukti menunjukkan bahawa polifenol membantu mencegah beberapa masaalah kesihatan seperti kanser, tekanan darah tinggi, penyakit jantung dan diabetes.

Colmar Tropical Bukit Tinggi

Cuti sekolah walaupun hanya 3 hari ayahmu tak pernah tak bawa gi jalan jalan .
Cuti kali ini ke Bukit Tinggi Colmar Tropical.

Some gambar yang sempat kami capture semasa disana




















Ok itu sahaja untuk tatapan semua

Bye

Love
Azimah Tahir


Sunday, 9 September 2018

Shaklee Difitnah Lagi dan Ini Jawapannya

Tak patut sesetengah pihak yang propa sangat konon kata suplemen shaklee tak bagus. Ini sedikit jawab balas dari pihak shaklee.



Penguna Shaklee ni pun bukan setahun dua tahun, ada yang lebih 20 tahun. Saya pun sendiri dekat 5 tahun dok amalkan suplemen shaklee ni.

Ape pun terpulang kepada penguna  untuk bijak menilai. Kami di Shaklee hanya mengesyorkan hanya yang terbaik untuk penguna kesihatan penguna. Kami bukan jual racun masa.kami bagi penyembuh.

Love
Azimah Tahir


Wednesday, 5 September 2018

Cara Rawat Luka Pembedahan Cepat Sembuh

pict credit: the apprentice doctor

Luka bedah bernanah, kesan bedah terbuka, luka bedah tak baik baik. Kalau kena infection  macam mana?. Dah la ngeri mengadap operation dulu tak habis lagi kena mengadap pula new operation disebabkan luka kena infection.

Tuesday, 4 September 2018

5 Langkah Ini Boleh Hilangkan Jeragat - Tips Cantik


Jeragat adalah masalah kulit yang antara masalah kulit sukar untuk hilang. Dah cuba macam macam jenis skincsare untuk jeragat tapi masih tak hilang juga!

Tapi ade jeragat cepat hilang bila guna skincare ni. Jika tuan puan guna skincare yang boleh hilangkan kesan jeragat tu dalam masa yang cepat 1 minggu 2 minggu. Percayalah, produk tu mesti ada bahan penghakis. Dan ia  jeragat hanya akan hilang dipermukaan kulit sahaja sebab lapisan pelindung kulit dah dibuang atau dihakis. Lepastu bila stop, jeragat naik lagi banyak sebab akar nya masih ada.

Tuesday, 14 August 2018

Shaklee Takluk Angkasa Lepas, Gunung Everest dan Laut Dalam

Bukan calang calang penguna shaklee ni. Ada yang dah sampai ke angkasa lepas, Gunung Everast, dan Laut Dalam. Dah terlalu berkesan bukan sahaja ada testimoni berjaya. Siap ada bukti saintifik dan klinikal