Search This Blog

Saturday, 10 February 2018

YOUTH SKIN CARE 100% VEGE


Macam tak percaya bila cakap dan dengar 100% vege. Oh Sungguh ni dok lok lok.. sungguh 100% vege.  Dengan kajian 8 tahun baru lah shaklee LULUS kan produk skincare terbaru. Dulu ade Nutriwhite sekarang ditambahbaikkan menjadi lebih baik dan viral produk.



YOUTH SKIN CARE
Ini lah yang dikatakan  - The Best Skincare Ever!.

Selepas 8tahun penyelidikan Shaklee datang dengan produk skincare terbaru yang dijamin berkesan untuk semua jenis kulit. YES! semua jenis kulit dan gender.100% Vege pulak tu. So korang dah tak perlu la nak cari produk tertentu untuk jenis kulit korang. Se produk boleh guna untuk semua jenis kulit.

Rangkaian Produk dalam penjagaan Youth Skincare adalah :

🍀 Youth Luminous Gel Oil Cleanser
🍀 Youth Perfecting Skin Toner
🍀 Youth Activating Serum
🍀 Youth Age Defense Moisturizer SPF50
🍀 Youth Advance Renewal Night Cream
🍀 Youth Radiance C & E



Sebelum ia official launch di Malaysia, Penguna di US telah merasai nya dahulu. Antara feedback yang diterima oleh kebanyakkan mereka yang dah mula menggunakan skincare Youth:
.
✅ Jerawat susah nak tumbuh
✅ Parut degil makin pudar dan almost hilang
✅ Pori pori semakin kecil
✅ Blackheads and whiteheads berkurangan
✅ Kulit rasa makin anjal dan licin sangat sangat
✅ Kulit makin moist and glowing naturally
✅ Garis halus bawah mata makin kurang
✅ Tona kulit menjadi lebih sekata .





Ditegaskan , YOUTH SKINCARE merupakan 100% semula jadi (natural) dan dijamin BEBAS daripada parabens, phtalates, hydroquinon dan mercury.


.
YOUTH SKINCARE telah diuji secara klinikal dan diuji secara dermatologi. Selain itu ia turut diuji oleh pakar mata (Ophthalmologist) membuktikan bahawa skincare ini selamat untuk mata, tidak merengsakan walaupun pada mata yang sensitif.

So BERMINAT? kita Order dulu ok.
More info, boleh terus hubungi azimah okay

Noor Azimah (ID 1121584)
No Tel: 0196173299
Email: n_azie_t@yahoo.com

COD area: Business Park Paka, McDonald Kerteh, MarryBrown Dungun

3 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Your blog really very fantastic and all the information are very awesome and great it's really interesting all the topic about the work motivation. Skin care

    ReplyDelete