Search This Blog

Wednesday, 18 April 2018

Dah Tua Tapi Aktif Tak Ada Masaalah Sendi ke?. Ini Rahsia nya.


pict. credit: Liberty Voice

Sekarang ni mereka yang umur tak sampai 40an pun dah ada masalah sendi. pernah tak awak semua bila buat sesuatu aktiviti rase sakit dibahagian tulang kadang kadang tu bila  nak bangun mula ada rase sakit bahagian lutut, jalan banyak sikit dah mula sakit sakit lutut, pingang. Goyang lebih sikit pun sakit. Ini semua kerana pergerakkan sendi awak awak semua dah terbatas. Sendi ni adalah sambungan antara dua tulang yang membolehkan awak memusingkan kepala, membengkokkan siku, gerakkan pinggul, berjalan dan lain lain. Kalau dah terbatas macam mana. Jadi disini saya nak kongsikan artikel yang membantu awak awak semua untuk elakkan masalah sendi ni.





Jadinya nya diet tambahan kaya dengan Omega-3 seperti yang terdapat didalam Omega Guard Shaklee sepatutnya diamalkan untuk awak semua kekal aktif.



Nak tahu ke istimewaan Omega Guards dari Shaklee ni. Rujuk Artikel ni ===>> Keistimewaan Minyak Ikan Shaklee


Untuk awak dapatkan Omega Guard boleh sahaja call/ wassap azimah di 0196173299 atau buat belian terus dengan klik ikon dibawah:


ATAU

Anda boleh dapatkan harga yang lebih murah 15% hingga ke 20% ke atas segala barangan shaklee dengan mendaftar sebagai ahli.



untuk sebarang pertanyaan boleh hubungi seperti tertera dibawah:

 Azimah Tahir (Shaklee ID:1121584)
0196173299 (Whatsapp / SmS)
Azimah Tahir(FB)
Sicantik Shaklee (Pg FB)
naziet83@gmail.com (email)
cod: Business Park Paka, Terengganu



No comments:

Post a Comment