Thursday, 30 March 2017

DETOK UNTUK HIDUP HEBAT

DETOKFIKASI ATAU DETOKSeringkali kita dengar dan bincang tentangnya atau terbaca didada akhbar mengenainya, tetapi apakah maksud sebenar di sebalik perkataan ini?
Bayangkan detokfikasi sebagai pembersihan tubuh agar kita tampak dan rasa lebih hebat. Apabila kita mendetoks, kita sebenarnya membuang racun dan kesemua yang tidak baik daripada sistem tubuh badan kita.

Toksin ini terkumpul didalam sistem tubuh badan kita setiap kali kita bernafas, bersenam, makan dan minum malah ia terkumpul lebh pantas dari tempoh pembuangan tubuh badan manusia.

KITA HIDUP DALAM DUNIA BERACUN

Terdapat banyak toksin yang wujud di dalam persekitaran kita yang datangnya secara semula jadi daripada kandungan bahan kimia dan tiruan.

Lihat saja udara yang anda hirup, air yang anda teguk, peralatan dan perkakas yang anda sering gunakan, juga tempat yang anda selalu berada dan anda akan sedar kehadiran unsur yang bukan semula jadi atau tidak berkhasiat.

Secara tidak sedar, toksin-toksin ini, menjadikan tubuh  sebagai perumah dan kemudiannya merubah cara ianya berfungsi dengan menjadikannya lebih teruk.

Pencemaran sering dikaitkan kepada berbagai masalah perubatan malahan meningkatkan risiko diserang perlbagai jenis penyakit.

DEMIKIAN, berikan sokongan nutrisi yang baik untuk sistem tubuh anda menjadi lebih kuat, bertenaga, cergas, kuat mental, kekal fokus dan menurunkan berat badan agar tampak lebih  baik, sihat dan segar.

Shaklee dengan set JOM Detok mampu membantu anda mengekal tahap kesihatan dan gaya hidup sihat

set Jom Detok yang terdiri daripada  • Vivix - mengandungi Anggur Muscadines yang memberikan lebih tenaga dan sumber Polifenol agen antioksidan yang sangat baik dan merupakan salah satu pengalak tenaga yang sangat hebat.
  • DTX Complex -  mengandungi milk thistle, tonik untuk hati, ia membantu detoksifikasi hati, meningkatkan paras tenaga, serta membantu menghasilkan kulit yang cerah dan berseri.
  • Alfalfa Complex - Daun alfalfa mempunyai kandungan nutrisi yang sangat tinggi, meneutralkan  paras tenaga, serta membantu menurunkan berat badan dan ia baik untuk  buah pinggang.
  • Herb-Lax -  Mengandungi daun Senna, ia membantu meredakan sembelit dan mengalakkan sistem penghadaman yang sihat.
  • Peppermint Ginger Plus - kandungan daun pudina dan halia digunakan untuk meredakan dan menenangkan perut serta mengurangkan rasa perut sebu dan berangin.


kesan detox ni anda akan rasai dalam 7hari, 14 hari ke 21 hariiii...

berminat untuk dapatkan boleh hubungi azimah tahir di 0196173299 atau anda boleh klik icon dibawah

ATAU

Anda boleh dapatkan harga yang lebih murah  15% hingga ke 20% ke atas segala barangan shaklee dengan mendaftar sebagai ahli. 


untuk sebarang pertanyaan boleh hubungi seperti tertera dibawah:


Pengedar Sah Shaklee Paka: Azimah Tahir (Shaklee ID:1121584)


0196173299 (Whatsapp /  sms)


naziet83@gmail.com


cod: Business Park Paka


No comments:

Post a Comment