Sunday, 18 December 2016

LANDMARKS STUDY & SHAKLEE

Landmarks Study


The Landmark Study adalah salah satu kajian penggunaan makanan tambahan jangka panjang yang terbesar pernah dijalankan. Dua angka penanda biologi yang lebih baik daripada kesihatan untuk manfaat bagi hati, otak, dan kesihatan kognitif berbanding pengguna yang tidak mengamalkan makanan tambahan. Tambahan, pengguna Shaklee mempunyai tahap nutrien yang lebih tinggi dalam darah.


 Ini semua bermula daripada Roger Barnett CEO Shaklee yang mahukan satu kajian saintifik bagi membuktikan suplemen Shaklee adalah lebih baik daripada jenama lain dan keputusannya.

Satu kajian yang melibatkan 1000 peserta dijalankan perbandingan dari kriteria mereka yang tidak mengambil suplemen, penguna suplemen jenama Shaklee dan bukan Shaklee.

Kajian saintifik ini dijalankan sendiri oleh Dr. Glady Block yang mana kajian ini diketuai dan diselia sepenuhnya oleh beliau dan keputusan dari kajian ini akan diterbitkan tanpa mengira keputusan akhir kajian nanti.

Yang mana kajian ini boleh dilihat dilaman www.landmarkstudy.com


Berikut kesimpulan keputusan daripada kajian yang dijalankankata-kata pengkaji sendiriJadi! kenapa anda masih ragu untuk mengambil suplemen yang selamat, berkhasiat dan semulajadi hanya daripada shaklee.

Jangan jadi penguna yang merugikan diri sendiri.

berminat untuk dapatkan suplemen boleh terus menghubungi azimah ditalian 0196173299 atau boleh klik dibawahATAU

Anda boleh dapatkan harga yang lebih murah  15% hingga ke 20% ke atas segala barangan shaklee dengan mendaftar sebagai ahli. 

untuk sebarang pertanyaan boleh hubungi seperti tertera dibawah:


Pengedar Sah Shaklee Paka: Azimah Tahir (Shaklee ID:1121584)


0196173299 (Whatsapp / sms)


naziet83@gmail.com


cod: Business Park PakaNo comments:

Post a Comment