Search This Blog

Friday, 31 October 2014

DIDERA,DISEKSA N MATI

Wa.. sungguh menyeksa kan jiwa.. kebelakangan ni bnayk pula penulisan berkenaan kanak2 didera..dah la aku ni dok sebuk cari nursery utk my baby boy which not baby la.. dh 2 tahun 4 tahun..
ALmaklumla.. omak kita dh pindah tempat.. so xboleh ar nak merintih menghantar anak ke bonda tersayang...sesudah nye terpaksa la...mencari la kita nursery..
Alkisah....tetiba.. dlm paper banyak la pulak ceta kena dera.. itu ini... buat cuak lak nak hantar ank ke nursery atau pen gasuh...walaweiiiii.. kdng2 mcm bnd gini bg petunujuk je ke kita jgn la hntar nak ke orang lain...nak tanam kan kepercayaan tu.. tp jd gini.. jd payah plk nk Cayo....
mcm mne la nak buat... skit kepala tahap Gavan dah ni...

every problem will have solution....idea2 please come....

ok.. arios... luahan hari ini..

No comments:

Post a Comment