Sunday, 4 March 2018

Kulit Kembali Sihat Dengan 6 Langkah ini


Bila menganjak remaja kulit muka mula menunjukkan perubahan dan bertindak balas dengan hormon badan. Kalau di awal remaja dah pandai menjaga muka mungkin kita akan dapat kulit muka sihat.  Tapi kalau kita jenis main tibai je pakai dan tepek set penjagaan muka  hingga bawa padah muka sendiri macam maner.


Jadi disini azimah nak berikan tip langkah penjagaan kulit sihat daripada Youth Intensive Treatment Skincare dari Shaklee. Set produk penjagaan wajah yang amat azimah yakini malah dah mendapat testimoni antarbangsa. Malah, Orang Malaysia yang dah mengunakan dah dapat kulit sihat dalam masa 7hari dengan langkah penjagaan ini.

Keseluruhan set YOUTH direka bentuk untuk bekerjasama untuk meningkatkan tekstur kulit, menyerikan, menegangkan kulit, dan mengurangkan penampilan kedutan. Dirumuskan dengan bahan-bahan anti-penuaan aktif dalam setiap produk, YOUTH menyediakan manfaat rawatan dalam setiap empat langkah mudah.

Langkah 1:
Luminous Gel Oil Cleanser, 3-dalam-1, pencuci muka ini adalah pembersih pH-seimbang tanpa sabun. Perlahan-lahan menggilap, membersihkan dan menyediakan kulit anda.

Langkah 2:
Perfecting Skin Toner- Menyapu muka dengan toner ini akan membebaskan kulit anda sel-sel kusam dan pencemaran alam sekitar. Mengelupas, hidrat dan menyuburkan untuk mencerahkan kulit.

Langkah 3:
Radiance C + E - mengurangkan kesan-kesan penuaan, menghaluskan tekstur kulit, dan memperbaiki tona kulit secara keseluruhan.

Langkah 4:
Youth Activating Serum - 10X bertindak aktif untuk menyediakan langkah regenerasi kritikal. Renews kulit pada tahap selular untuk cahaya dan peremajaan unggul.

Langkah 5 (Siang):
Age Defense Mineral Moisturizer - Zink oksida yang berasal dari alam semulajadi memberikan perlindungan SPA 30 Spektromektomi UVA / UVB yang tidak bebas. Vitamin dan botani melembapkan kulit anda dan memperbaiki nada kulit.

Langkah 6 (Malam):
Advanced Renewal Night Cream - Krim malam yang membaiki dan menyokong proses pembaharuan sel kulit kita. Campuran botani proprietari membantu pengeluaran kolagen dan elastin untuk menjadikan kulit kelihatan lebih muda, licin, dan lebih bercahaya.100% wanita mempunyai kulit yang lebih muda dan 2/3 mengalihkan usia kulit mereka menjadi satu dekad yang lebih muda. Bermula hari ini.

Antara Testimoni

So BERMINAT? kita Order dulu ok.
More info, boleh terus hubungi azimah okay

Noor Azimah (ID 1121584)
No Tel: 0196173299
Email: n_azie_t@yahoo.com

Boleh terus buat belian  dengan Klik DibawahNo comments:

Post a Comment