Thursday, 8 June 2017

KEISTIMEWAAN MINYAK IKAN OMEGA GUARD SHAKLEE


Anda perlu tahu tak semua minyak ikan dipasaran adalah sama. Seperti kami di shaklee keistimewaan kami adalah:

1) Minyak Ikan Berpekatan Tinggi
OmegaGuard™ membekalkan spektrum lengkap tujuh jenis asid lemak perlu Omega-3 tulen, yang biasanya ditemui secara semula jadi dalam ikan kecil di habitat lautan dalaman air sejuk. Setiap hidangan mengandungi kepekatan 999mg Omega-3 (546mg EPA yang bermanfaat untuk kesihatan anda dan 360mg DHA yang penting untuk perkembangan dan fungsi normal tubuh).

2) Penyulingan Molekul Berganda
Untuk memastikan ketulenan dan kepekatan, minyak ikan di dalam OmegaGuard™ menjalani proses moden Penyulingan Molekul Tiga Peringkat yang memekatkan asid lemak Omega-3 dan menyingkirkan bahan berbahaya seperti raksa, plumbum, kadmium, arsenik dioksin, PBC dan lain-lain bahan cemar. Mengurangkan bau dan rasa kesan hanyir.

3) Sahabat Laut
Diiktiraf oleh Friend of the Sea® untuk membantu memastikan bekalan berterusan minyak ikan berkualiti tinggi yang stabil untuk produk Shaklee tanpa menjejaskan alam sekitar

4) Kandungan 7 Spektrum Lengkap Asid Lemak
Didalam Omega Guard Shakle mengandungi 7 spektrum lengkap asid lemak omega tulen yang terhasil secara semulajadi seperti EPA & DHA dan banyak lagi.

5) Minimum Bau dan Kesan Hanyir
Dengan Omega Guard Shaklee anda tak perlu rase kesan bau dan hanyir kerana omega guard  shaklee mempunyai bau dan rasa kesan hanyir yang minimum.

6) Kualiti Terjamin
Omega Guard Shaklee adalah minyak ikan yang berGRED FARMASEUTIKAL. Rujuk artikel ====>> Fungsi Minyak Ikan Untuk Tubuh Badan Kita


TESTIMONI KEBAIKKAN MINYAK IKAN OMEGA GUARD SHAKLEE
Dapatkan cepat-cepat Suplemen kesihatan dengan menghubungi saya:

Noor Azimah (ID 1121584)
No Tel: 0196173299
Email: n_azie_t@yahoo.com

ATAU

belian terus dengan klik ikon dibawah
No comments:

Post a Comment